lördag 10 mars 2012

Men In Black 3 - Trailer 2Den första Men In Black kom 1997 och jag såg den i London. Det var MIB precis överallt och filmen gjorde ingen besviken. Sjukt underhållande, bra effekter och ett dunderscore av Danny Elfman. Enda problemet för mig var att filmen var på tok för kort. Jag tror knappt att den nådde upp till 90 minuter.

Uppföljaren var en total katastrof och en film som glömdes bort fortare än Will Smith hann säga Jiggy. Franchiset har sedan dess legat längst ner i frysboxen men har nu tinats upp för ett nytt försök. Av trailern att döma ser det ut som om all charm från den första filmen är tillbaka och allt trams, skit och Johnny Knoxville från tvåan är borta. Ny på banan är Emma Thompson och Josh Brolin. Castingen av Brolin som en ung Tommy Lee Jones är själva definitionen av ordet klockren.

Ett varningens finger dock. Trots att det ser lovande ut så ska man komma ihåg att filmandet drogs igång utan ett ens ett halvfärdigt manus, något som känns mycket märkligt med tanke på att filmens budget förmodligen är större än Greklands statsskuld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar